Restartează creativitatea cu Spring SuperBlog 2022

O călătorie poate fi de mai multe feluri. Poate fi una în care îți iei rucsacul în spate și mergi până la capătul lumii, poate fi una în care explorezi cealaltă parte a orașului în care locuiești, dar poate fi și una în care nici nu trebuie să ieși din casă.

O călătorie poate fi și acea experiență pe care o ai în timp ce explorezi un domeniu nou. Iar explorarea poate să vină din orice activitate care te face să te arunci în necunoscut și să vezi ce ți se întâmplă.

Ei bine, tocmai am găsit o activitate de acest gen. După cum am mai spus, eu acum explorez domeniul scrisului. Prin urmare, am găsit o idee de experiență mișto care te scoate dramatic din zona de confort. Mișto pentru cei cărora le place adrenalina, desigur.

Se numește Spring SuperBlog 2022. De ce se numește așa? Păi 2022 pentru că ăsta e anul în care suntem, Spring pentru că are loc primăvara, iar SuperBlog pentru că e o supercompetiție la care participă bloggeri. Există niște firme participante dintr-o varietate mare de industrii, de la bănci la farmacii și de la mașini de croitorie la electronice și fiecare vine cu câte o temă (un fel de provocare în scris) pe care trebuie să o realizezi în decurs de o săptămână. Iar în fiecare săptămână sunt câte trei teme de acest fel.

De ce particip eu? Pentru că îmi plac provocările și, în plus, vreau să văd dacă găsesc plăcere în a scrie despre orice.

Cum în ultimii doi ani am călătorit mai mult mental în toate direcțiile și mai puțin fizic, gândurile mele ar trebui așezate într-o anumită ordine. Cu ideea asta în minte m-am trezit săptămâna trecută într-o dimineață.

Și atunci am zis așa:

Când simți că mintea ți-a alergat prea mult, că nu mai ai idei și că ai vrea să aduci mai multă creativitate în viața ta, nu-i nimic. Uneori e bine să mai stai și pe loc, să respiri adânc și să dai restart.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments