Prietena mea din copilărie se află într-un mare impas. Ea este BFF pentru mine, așa cum și eu sunt BFF pentru ea. Adică Best Friends Forever, pentru cine nu este la curent cu slang-ul de pe internet.

Înainte, ea era cea care îmi dădea sfaturi de viață. Acum însă, rolurile s-au inversat. Nu-i mai merge nimic bine. Nici în carieră, nici în dragoste și, în plus, pare tot mai obosită și stresată. Și, ca un BFF adevărat ce sunt, nu o pot lăsa baltă și trebuie să mă implic.

Azi am vorbit două ore cu ea la telefon. Mi s-a părut că nu pricepe nimic din ce îi spun. Așa că am decis să îi trimit un mail cu toate sfaturile mele, ca să le aibă mereu la îndemână:

Draga mea BFF,

Îți scriu aceste rânduri pentru că mi s-a părut că nu pricepi ce îți spun la telefon, așa că poate înțelegi în scris.

În primul rând, te văd foarte stresată în ultimul timp. Un prieten comun mi-a spus că ai vrut să îl iei la bătaie și i-ai făcut scandal în văzul lumii pentru că ați greșit ieșirea de la metrou. Nu e prea cool, să știi. Trebuie să înveți să îți gestionezi furia și nervii. Îți recomand un curs de Kung Fu. Calmează mintea și spiritul. Ți-ar prinde bine niște arte marțiale tradiționale pentru că vei învăța să te disciplinezi. Iar dacă ți se pare prea greu așa, din prima, poți încerca niște meditație zilnică. Știi, din aia în care te concentrezi doar pe respirație și încerci să nu te gândești la nimic.

În al doilea rând, trebuie să știi că ai un potențial enorm. Te-am admirat mereu pentru faptul că orice treabă faci, vrei să o faci bine. Pe lângă asta, pui suflet în orice și vrei să ajuți pe toată lumea. De fapt, tu erai cea care îmi dădea sfaturi înainte. Dar văd că, de la un timp, nu mai ai încredere în tine deloc.

Chiar am citit undeva o vorbă de duh care spunea că puterea ta interioară te face să strălucești și în exterior. Eh, dar nu-i nimic dacă nu reușești să faci asta. Am oricum niște soluții pentru tine.

Ți-am spus deja că mă uit la cearcănele tale și îmi dau seama ce ți s-a mai întâmplat. Am ajuns ca un fel de vrăjitoare care ghicește în bobi. Doar că eu îți ghicesc în cearcăne. Săptămâna trecută le aveai destul de vascularizate și mi-am dat seama imediat că n-ai dormit pentru că te-ai certat iar cu șefii la muncă. Iar azi le aveai așa, mai adânci ca de obicei și m-am prins din prima că ai plâns. Eram sigur că te-ai despărțit iar.

Când ești fericită, strălucești în orice încăpere. Dar dacă nu poți face asta acum, nu-i nimic. O luăm invers. De la exterior către interior. Îți voi explica ce să faci ca să te aranjezi, iar când te vei uita în oglindă, vei prinde curaj și te vei calma.

Nu uita că “self-care is skincare”, așa că te sfătuiesc ca în fiecare zi să folosești niște produse cosmetice testate dermatologic. O alegere bună ar fi cele de la Allurene Cosmetics. Poți folosi, de exemplu, un lapte demachiant Allurene. Conține două lucruri importante:

  • ulei de migdal, care ajută la reducerea cearcănelor și îmbunătățirea tonusului pielii;
  • precum și Biohidractil, cu rol de hidratare pe termen lung și îmbunătățirea flexibilității și fineții pielii.

Știu că nu îți place să te machiezi chiar în fiecare zi. Eu îți recomand, totuși, să-l folosești ca parte a unei rutine de curățare, indiferent dacă te-ai machiat sau nu în ziua respectivă. E necesar să faci asta pentru a te asigura că tenul rămâne curat și te sfătuiesc să îl folosești atât seara, cât și dimineața.

Pentru mai multă siguranță, include în ritualul tău zilnic și apa micelară Allurene. Te va ajuta mult pentru tonifierea tenului și a pielii sensibile din jurul ochilor. Ea conține trei elemente importante: 

  • Extract din lucuma, care oferă o curățare blândă și îți menajează bariera protectoare a pielii. Te va curăța delicat și va respecta echilibrul natural al pielii tale.
  • Cobiophytonic, ce ajută la reducerea cearcănelor. Crede-mă, ai mare nevoie de el! Are un rol antiinflamator și un efect calmant și decongestionant.
  • Cobiobright, care sporește luminozitatea și strălucirea pielii. El împiedică degradarea colagenului și uniformizează culoarea pielii.

Poate că toate aceste ingrediente nu îți sunt familiare și au niște nume mai ciudate. Dar, să știi, produsele Allurene conțin ingrediente naturale și sunt fără parabeni. În plus, sunt produse cosmetice românești.

După demachierea tenului cu apa micelară sau laptele demachiant de care am scris mai sus, îți recomand să folosești o cremă contur ochi Allurene. Și ea conține niște ingrediente care te vor ajuta:

  • Hyaceramidil, destinat îngrijirii zonei sensibile din jurul ochilor, zonă care e predispusă la apariția ridurilor;
  • Phytosqualan, ce redă suplețea și elasticitatea pielii și previne pierderile transepidermale de apă;
  • Cobiophytonic, pe care l-am menționat și mai sus. Îți va reduce cearcănele.

Vreau să te mai rog să nu uiți că ce mănânci e foarte important și se reflectă pe tenul tău. Știu că și tu, ca și mine, preferi mâncarea de la fast-food. Dar s-ar putea să nu te ajute pe termen lung, you know? You can thank me later 😉

La fel, nu uita să bei apă multă, în fiecare zi. Și asta se vede pe tenul tău. E ca o carte deschisă :)) O să beau și eu acum un pahar. Bine că mi-am amintit! Cheers!

Și, pentru că tot ai împlinit 30 de ani luna trecută (LMA din nou!!!), îți mai recomand și o cremă antirid Allurene. Nu, în niciun caz nu vreau să spun că ai fi bătrână. Doamne ferește! Dar e bine să gândim preventiv.

Eu zic să o aplici dimineața și seara pe față, gât și decolteu, pe pielea curățată sau demachiată în prealabil. Include-o și pe ea în rutina de îngrijire. O poți folosi și ca bază de machiaj. Îmi vei mulțumi mai târziu pentru beneficiile asupra texturii pielii. Și ea conține Phytosqualan, de care am scris mai sus, dar și Lipoceravit-C. Acest al doilea ingredient ajută pielea să își păstreze tonusul și elasticitatea, stimulează producția de colagen din piele, reduce hiperpigmentarea și protejează și restaurează straturile lipidice ale pielii.

Allurene Cosmetics
Sursa: Allurene Cosmetics

Cu toate aceste produse cosmetice de îngrijire a tenului, sunt sigur că nici măcar eu nu voi mai putea să îți ghicesc în cearcăne.

My Dear BFF, lasă-ți frumusețea interioară să se vadă și în exterior. Știi bine că asta te va face irezistibilă. Inclusiv la bărbați 😉

Acum te las. Scrie-mi după ce ai început să aplici sfaturile mele. Îți zic de-acum You’re welcome pentru că știu că îmi vei mulțumi mai târziu.

Your faithful one and only,

BFF

Acest articol a fost scris pentru competiția Spring SuperBlog 2022.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments