SuperBlog: restartezi creativitatea, înveți despre storytelling, iar apoi îi prinzi gustul

Țin minte că am avut o atracție pentru concursul SuperBlog încă de când am auzit de el prima oară, acum câțiva ani, de pe Facebook. Pe vremea aceea nu aveam însă blog pentru că mi se părea foarte complicată toată activitatea asta.

Dar mi-am propus încă de atunci ca, dacă voi ajunge să am vreodată unul, să particip cu el la SuperBlog și să văd ce se întâmplă mai departe. Am simțit că voi fi mulțumit indiferent de rezultat și că e mai bine să particip decât să am apoi gânduri de „ce-ar fi fost dacă”.

Iar ce s-a întâmplat mai departe am scris la articolul de la linkul următor:

Gânduri despre cum am câștigat la SuperBlog și ce lecții am învățat din asta

Până la urmă, am reușit cumva să îmi restartez creativitatea și am ajuns să câștig chiar competiția! Articolul de mai sus l-am scris de-abia acum și mi-a luat ceva timp să îmi pun gândurile în ordine și să le procesez.

La 1 martie a luat startul o nouă ediție de primăvară, Spring SuperBlog 2023. Chiar dacă a început deja, înscrierile se desfășoară pe întreaga perioadă a concursului. Sigur că, acum fiind târziu, nu mai poți să te lupți pentru trofeu. Dar poți să câștigi în continuare o mulțime de premii la probe individuale. Condiția pentru a participa este aceea de avea un blog cu minim trei luni vechime și măcar 20 de articole scrise.

După ce i-ai prins gustul, competiția dă dependență. Intenționez să mă înscriu și de data aceasta, dar cred că voi reuși să particip doar la o singură probă. De fiecare dată am ceva nou de învățat și sunt foarte curios să aflu care va fi și povestea acestei ediții.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments